طرز تهیه سالاد پلومن؛ باکلاس و رژیمی

 

این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.

 

مواد لازم برای سالاد پلومن :

پیاز قرمز 1 عدد
شکر 1/2 قاشق غذاخوری
سیر 4 حبه
سرکه قرمز 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
سس خردل 1 قاشق چایخوری
عسل 1 قاشق چایخوری
سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
شاهی 100 گرم
کاهو 1 عدد
سیب 1 عدد
کرفس 3 شاخه
تربچه 8 عدد
کالباس 8 ورقه
پنیر چدار 100 گرم
پنیر بلو چیز 100 گرم

 

طرز تهیه سالاد پلومن :

ابتدا ترشی پیاز را تهیه کنید. حلقه های پیاز را در ظرفی ریخته و شکر، سیر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید. آن ها را خوب هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای 1 ساعت، آن را کنار بگذارید.

 

برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.

 

برای تهیه سالاد، شاهی، کاهو، سیب، کرفس و تربچه را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.

بیان دیدگاه