طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا

ادویه گرام ماسالا یک قاشق چای‌خوری

آبلیمو ‏ یک قاشق غذاخوری

پودر زیره ‏ دو قاشق چای‌خوری

دارچین ‏ یک قاشق چای‌خوری

فلفل دو قاشق چای‌خوری

زنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوری

نمک ‏ به مقدار لازم

روغن ‏ به میزان لازم

طرز تهیه‎:‎

در کاسه‌ای ماست، آبلیمو، زنجبیل رنده شده، ادویه گرام ماسالا و باقی ادویه‌ها را داخل کاسه ریخته و مرغ را به این ترکیب آغشته کنید و سه ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود. سپس مرغ‌ها را از ترکیب خارج کرده و در روغن تفت دهید. در تابه‌ دیگری مقداری روغن بریزید و سیر، پیاز و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس نمک و ادویه‌ها را به همراه گوجه‌های پوره شده اضافه کنید و تفت دهید. بعد خامه را اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود‎.‎‏ مرغ‌ها را در این سس قرار داده و حدود ۵-۱۰ دقیقه بپزید. سپس خورش را با برنج یا نان سرو کنید.‏

نکته: ‏

* ادویه‏ گرام ماسالا مخلوطی از ادویه‌هایی با طبع گرم است که می‌توانید از ادویه فروشی‌ها تهیه کنید. در گرام ماسالا از ترکیب پودر زیره، تخم گشنیز، هل، فلفل سیاه، دارچین، میخک و جوز هندی استفاده شده است. ‏

* بنا به ذائقه تان می‌توانید میزان ادویه‌ها را در این خورش کم و زیاد کنید. اما یادتان نرود که هویت غذاهای هندی به میزان زیاد ادویه‌ها و تندی‌شان است.‏

منبع: cook4

بیان دیدگاه