طرز تهیه پیراشکی گوشت

 پیراشکی گوشت خوشمزه و آسان:

پیراشکی گوشت جزو فینگر فود های پرطرفدار میان ایرانیان شناخته می شود. بسیاری از افراد این فینگر فود را به عنوان یک وعده اصلی نیز تهیه می کنند. پیراشکی گوشت از جمله غذاهای غیر ایرانی پر طرفدار می باشد که معمولا در مهمانی ها سرو می شود .

مواد لازم  پیراشکی:

آرد: به مقدار لازم

تخم مرغ: 2 عدد

روغن مایع: 50 گرم

مایه خمیر: 1 قاشق غذاخوری

شکر: 1 قاشق غذاخوری

نمک: 1/2 قاشق چایخوری

گوشت چرخکرده: 400 گرم

پیاز: 2 عدد

سیر: 4 حبه

جعفری خرد کرده: 3 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری

زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودرسیر، پودرپیاز و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه پیراشکی گوشت:

مرحله اول : 

برای تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه ابتدا 2 عدد پیاز را پوست گرفته و بشورید سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید. 

مرحله دوم : 

پیاز را به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب بریزید سپس آن را سرخ کنید. 

مرحله سوم : 

4 حبه سیر را نیز پوست بگیرید بشورید سپس به پیاز ها اضافه کنید و بگذارید تا سرخ شوند. 

مرحله چهارم : 

گوشت چرخ کرده را نیز به پیا زو سیر اضافه کنید و تفت دهید. 

مرحله پنجم :

ادویه ها که شامل ( نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودرسیر، پودرپیاز ) می شود را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید .

مرحله ششم : 

پس از تغییر رنگ گوشت و گرفتن آب گوشت، رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه سرخ می کنیمکنید و تفت دهید سپس  1 لیوان آب ریخته و حدود نیم ساعت  بگذایرد تا گوشت بپزد و آب مواد کشیده شود.  ب

مرحله هفتم : 

جعفری که از قبل پاک کرده شسته و ریز خرد کرده اید را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله هشتم : 

خمیر مایه را با نصف لیوان آب ولرم مخلوطکنید، سپس برای چند دقیقه روی ان را بپوشانید و بگذارید تا به عمل بیاید.

مرحله نهم : 

به مایه خمیر عمل اومده، شکر، نمک، روغن مایع و تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله دهم : 

آرد را کم کم اضافه و ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبه، روی خمیر و پوشانده و برای نیم ساعت در جای گرم قرار می دهیم.

مرحله یازدهم :

پف خمیر و گرفته و با وردنه به ضخامت دو تا سه میلی متر پهن کنید و قالب بزنید.

مرحله سیزدهم : 

یک قاشق از مواد گوشتی سرد شده را داخل خمیر قالب زده ریخته و خمیر شکل می دهیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم پیراشکی ها را سرخ می کنیم.

نکات پخت پیراشکی گوشت 

شما می توانید از قارچ نیز برای تهیه مواد میانی استفاده کنید. 

فلفل دلمه نیز عطر و طعم بی نظیری به مواد میانی می دهد. 

برخی افراد از پنیر پیتزا نیز در تهیه این غذا استفاده می کنند . 

شما می توانید برای تهیه این غذا از ادویه های دلخواهتان استفاده کنید. 

به جای رب کوجه فرنگی می توانید از گوجه رنده شده نیز استفاده کنید. 

بیان دیدگاه